Follow 3L Live-Love-Laugh

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δεύτερη ζωή δεν έχει!

Μόλις είδα στην τηλεόραση μια εξομολόγηση ενός γνωστόυ ηθοποιού για την περιπέτεια του με τον καρκίνο.Πόσο διαφορετικά είδε την ζωή μετά απο αυτό, πόσο άγχος είχε για τους λογαριασμόυς που πρέπει να πληρωθούν για το αν θα βρεί δουλειά,για όλα τα καθημερινά άγχη της ζωής και πως κατάλαβε πως όλα είναι μάταια.Δέν πρέπει να αγχωνόμαστε για όλα αυτά.Αυτά που του λείπουν τώρα είναι οι φίλοι του , ο ήλιος,να περπατήσει για λίγο στην θάλασσα. Τα στερείται όλα αφού πρέπει να είναι έγκλειστος για να μην επειδεινωθεί η κατάσταση του. Μιλάει με θάρρος και αισιοδοξία όμως. Έτσι όπως πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλοι μας την ζωή. 
Θα δανειστώ κάποια λόγια του Ελύτη απο "Τα ρω του έρωτα" Λόγια που έχει τραγουδήσει καταπληκτικά η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Εδώ στου δρόμου τα μισά
έφτασε η ώρα να το πω
Άλλα είν' εκείνα που αγαπώ
γι' αλλού γι' αλλού ξεκίνησα

Στ' αληθινά στα ψεύτικα
το λέω και τ' ομολογώ
Σαν να 'μουν άλλος κι όχι εγώ
μες στη ζωή πορεύτηκα

Όσο κι αν κανείς προσέχει
όσο κι αν τα κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά
δεύτερη ζωή δεν έχει.


Picture of the day

                                                      Love- Love-Love it!!!

Iris Apfel for Mac Cosmetics-MAGIC 
                                                                                                                                                                          Enjoy!3L!x

David Beckam for H&M

                                                                                                                         Enjoy!3L!x

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Video of the day


"Love is a condition so powerfull."
"You have to have courage to love somebody.
Because you risk everything.Everything."
                                                                                                                              LOVE 3L! x

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

O Eπιμένων Νικά

Ο Επιμένων Νικά.Πάντα.Γιατί ; Τι θεωρώ εγώ νική ; 'Οποιο και να είναι το αποτέλεσμα η δύναμη της ψυχής που υπάρχει όταν μπορεις να πείς ,"Ναί το προσπάθησα,Ναι τα έδωσα όλα" δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.Τί; θα απογοητεύτείς ; Καί ; Η πρώτη φορά θα είναι ή ή τελευταία.Η ζωή είναι γεμάτη απογοητεύσεις κάλως ή κακώς ,όπως είναι και γεμάτη με νίκες, με χαρές με όμορφα αποτελέσματα μετά απο προσπάθειες.Είναι αυτός ο καβγάς του εσσωτερικού σου κόσμου,της καρδίας με την λογική, στο να το κάνω ή να μήν το κάνω; Ποιο θα έιναι το αποτέλεσμα;Aν ήξερες όμως ποιο θα ήταν δεν θα είχε ουσία να το προσπαθήσεις καν.Σε όλους τους τομείς της ζωής σου.Στα όνειρα,στις σπουδές σου,τι θές να γίνεις,σπόυδαζες ιατρός αλλα θες να γίνεις μουσικός ; Aπλά ξεκίνα μαθήματα μουσικής και κατέκτησε τους όλους με την μουσική σου.Μία είναι η ζωή σου και δεν γυρνάει πίσω και ανήκει αποκλειστικά σε σένα.Εσύ και ο εαυτός σου μένετε πάντα στο τέλος.Μ'αυτόν θα αναλογιστείς την ορθότητα των πράξεων σου.Δεν υπάρχει δεν γίνεται.Υπάρχει δεν θέλω αρκετά.Θες να πάλέψεις για μια αγάπη ,κάντο.΄Οσο αντέχει το είναι σου.Δώστα όλα.Αν αξίζει θα τα πάρεις πίσω ,αν όχι εσύ το έζησες,το πάλεψες,μόνο πιο δυνατός θα βγείς.Για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο αγχγωτικό απ΄το δεν το έκανα.Έπρεπε να το προσπαθούσα.Σε πολλά πράγματα έχουμε δέυτερες ευκαιρίες,σε άλλα όχι.Μην στηρικτείς ποτέ στην δεύτερη ευκαιρία. Μέχρι τώρα εγώ σε ότι επείμεινα πολύ στην ζωή μου το είχα. ΄Εφαγα όμως και χαστούκια.Έμαθα πως να θές κατί δικό σου είναι και λίγο εγωιστικό.Το να προσπαθάς γι΄αυτό όχι,όταν όμως τα δίνεις όλα και δεν παίρνεις αυτό που θές μην κρατήσεις κακία,προχώρα,μην πείς αυτή είναι η τελευταία φορα που τα δίνω όλα,και μιλάω τώρα για καταστάσεις αγάπης έρωτα και τρέλλας.Στην επόμενη γωνία κάτι θα σε περιμένει να ξαναδώσεις την αγάπη σου,αυτή την φορά και να την λάβεις πίσω, και αν όχι ίσως πρέπει να περπατήσεις λίγο μόνος αυτό τον δρόμο για να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θες. Η  μοναξιά καμια φορά είναι ο καλύτερος σύμβουλος και καθοδηγητής.Μην την φοβάσε,η καλή συντροφιά με τον εαυτό σου μπορεί να αποδεικτεί η ιδανικότερη.
Η ζωη είναι εδώ για να την ζήσουμε.Για να ζήσουμε όλα τα συναισθήματα που αυτή μπορεί να μας προσφέρει.Γιατί να μην επιμείνω για κάτι που αγαπώ ,για κάτι που πιστέυω ; Γιατί να φοβάμαι τι θα πεί ο κόσμος, είμαι στα 30 και θέλω απολυτήριο λυκείου,θέλω να σπουδάσω θα το κάνω. Σπούδαζα τόσα χρόνια και τελικά θέλω να κάνω κάτι άλλο θα το κάνω. Η επιμονή και η υπομονή είναι απο τα μεγαλύτερα αγαθά.Μην βίαζεσε,άσε χρόνο στου καρπούς σου να δείς αν θα αποδώσουν."Μην πείς είναι ο καιρός τους δεν εγίναν,τα κόβω και τα πετάω".΄Πίστεψε.Βάλτο σε μια γωνιά του μυαλού σου,ηρέμησε και όταν πρέπει ,να επανέλθεις,αν επανέλθεις και δεν είναι εκεί τότε σβήστηκε,έπρεπε να σβηστεί ,ήτανε γραμμένο στην άμμο ,όχι σε τσιμέντο .
Να ξυπνάς κάθε πρωί λέγοντας αυτό στον εαυτό σου :Ηρθα εδώ για λίγο και θα το ζήσω. Και μιλάω για ακόμη μια φορά όχι σαν κάποιοα που και καλά τα ξέρει όλα και συμβουλεύει ,αλλά ως μια κοπέλα που  ακόμη και τόσο μικρή έχω φάει χαστουκάκια απο την επιμονή ,απο την ανυπομονυσία ,και βρήκα ,προσπαθώ να βρώ ,θα βρώ τον δρόμο μου.Γιατί  να σου πώ και κάτι ;To πιο σημαντικό ξεχνάμε και αναλωννόμαστε σε άλλα τόσα.Σημαντικότερο στην ζωή και καθοριστικός παράγοντας είναι η υγεία.Μήν γεμίζεις τον εαυτό σου,με τοξίνες άγχους ,στεναχώριας.Πόλεμησε το.΄Οταν την έχεις εσύ την υγειά σου και αυτοί που αγαπάς όλα πολεμιούνται.Αν δεν την έχεις, δώσε το είναι σου  και την επιμονή σου απλά για να γίνεις καλά. Τα άλλα ακολουθούν.Πρόσεχε την υγεία σου,τον εαυτό σου και μετά τους γύρω σου.Η ζωή μου ανήκει.Η ζωή σου ανήκει.Ζήστο.
                                              

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

MAD WALK round 2




















(Φωτογραφίες απο προσωπική μου συλλογή απο την :Μαρίνα Ιωάννου)

Για δεύτερη χρονία διοργανώνεται αυτός ο υπέροχος θεσμός που ξεκίνησε απο πέρσυ το ΜΑD WALK.Mόδα και μουσική ενώνονται για το πίο εκκεντρικό και μοναδικό αποτέλεσμα. Με το μαγικό ραβδάκι βέβαια του Mad.Madwalk by Vodafone λοιπόν The music Fashion Project.
Με παρουσιάστριες φέτος την Βίκυ Καγία και την Μαίρη Συνατσάκη.
Οι σχεδιαστές που θα λάβουν φέτος συμμετοχή είναι οι : Angelos Bratis , Delight , Angelos Frentzos ,Deux Hommes, Apostolis Mitropoulos ,Efi Papaioannou eφi ,Kore Sophia Kokosalaki, Celia Kritharioti Haute Coutoure, Loukia.
Oι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν live είναι Claydee, Demy, Goin'Through, Mark Angelo, Melisses, My excuse , My wet calvin ,Playmen , Vegasm ,Δήμος Αναστασιάδης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, Σάκης Ρουβάς.
Ανυπομονούμε για τους εκρηκρτικούς συνδυασμούς καλλιτεχνών με τα catwalk των σχεδιαστών.Κάτι που μπορώ να πώ με σιγουρία πως θα στεφθεί με επιτυχία αφου το παρακολούθησα και πέρσυ και έφυγα κατενθουσιασμένη. Let's see!!!Can't wait!
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδω 

Picture of the day


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

XAMOΓΕΛΩ

XAMOΓΕΛΩ

"Μου είναι αδιάφορο, αν οι υπόλοιποι δεν έχουν κέφια! Κακό του κεφαλιού τους!
Εμένα, το δικό μου κεφάλι άλλα προστάζει..
Όχι στις αρνητικές σκέψεις, όχι στις παλαβές μεμψιμοιρίες...

Το χαμόγελο είναι το συντηρητικό μου! Είναι το γιατρικό μου..
Με κάνει και αυθυποβάλλομαι για καλύτερες αντοχές!
Το χαμόγελο με απογειώνει!Με το που σκάω ένα,
σκάνει και οι άλλοι γύρω μου και το σκηνικό αλλάζει!
Το χαμόγελο είναι νάζι! Όχι στους μουρτζούφκηδες και στις απαισιοδοξίες.
Η δική μου φόρμουλα έχει άλλες φιλοδοξίες..
Το χαμόγελο έχει χάζι !Το διατηρώ όσο πάει και με χαλαρώνει όσο κρατά..
Tο χαμόγελο δεν με χαλά! Με χαλάνε τα μουτρωμένα πρόσωπα, όσοι μιλούν απρόσωπα και όλα τα πλην και τα μαύρα στις κουβέντες του περίγυρού μου. 
Το χαμόγελο είναι του γούστου μου! Έχει μια απίστευτη θετικότητα ,μια εκτυφλωτική μοναδικότητα και δεν κοστίζει τίποτα!
Το χαμόγελο είναι το φετίχ μου! Με βλέπω και χαίρομαι και μαζί μου παρασέρνω κι άλλους!"













        Εσυ τι άλλο θες ,για να σε πείσω να χαμογελάς ;


(Εμπνευσή-πηγή :μια υπέροχη μαμά αγαπημένης φίλης)

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Picture of the Day

Μια φωτογραφία που δεν μπορεί να αφήσει κανένα ασυγκίνητο ,και καλό θα ήταν να σκεφτούμε για λίγο πόσο τυχεροί είμαστε και τι σημαίνει υποφέρω και πονάω πραγματικά.
 Nα μην σπαταλούμε την ενέργεια μας σε πράγματα ανούσια,να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή , και αγάπα και βοήθα όσο και όποτε μπορείς τον συνάνθρωπό σου, πάντα σου επιστρέφεται πίσω στο διπλάσιο.Και να δίνεις αγάπη είναι τόσο ευεργετικό για τον ίδιο σου τον εαυτό. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...