Follow 3L Live-Love-Laugh

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Music: Conor Maynard



Remember his name
Πρίν λίγες μέρες ήμουνα στον Λονδίνο και άκουγα συνέχεια στα ραδιόφωνα μια φωνή που
κάθε φορά μου τράβαγε όλο και πιο πολύ την προσοχή, και με μάγευε.Μέχρι που άκουσα το
όνομα του, Conor Maynard  και άρχισα να το ψάχνω μόνη μου στο youtoube και βρήκα κάποιες καταπληκτικές του εκτελέσεις .Μαγευτική φωνή που μπορεί να σε ταξιδέψει .Μικρός σε ηλικία και με μακρύ λαμπρό μέλλον μπροστά του. 










 Σε εκτελέσεις άλλων τραγουδιών










Η πρώτη  δική του επιτυχία

                                    Enjoy!3l! x

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Χριστός Ανέστη

Eύχομα η μέρα που αυτή μαζί με την Ανάσταση του Κύρίου να φέρει και την ανάσταση στις καρδίες μας.Αυτή την δύσκολη λέξή που λέγεται αγαλίαση.Όχι δύσκολη να την προφέρεις δύσκολη στο να την νιώσεις. Αυτό είναι το νόημα αυτών των ημερών.Όλη η πένθιμη Μεγάλη Βδομάδα με τα έθιμα και παραδόσεις τις Χριστιανοσύνης μας που όποιος θέλει τα υιοθετεί όποιος δεν θέλει όχι.Να ηρεμήσεις, να σκευτείς, να προσευχηθείς, για αυτούς που έχασες και θα ήθελες να έχεις κοντά σου. Να χαρείς με αυτούς πού έχεις κοντά σου. Να προσευχηθείς, να δώσεις δύναμη στην ελπίδα σου, να μετανοήσεις για τα λάθη σου, να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Η Χριστιανοσύνη αυτό προτάσσει και κυρήσσει  την αγάπη. Αυτές οι μέρες απλά μας το θυμίζουν πιο έντονα.Κάτι που θα πρέπει να υιοθετήσουμε κάθε μέρα ,κάθε στιγμή. Και Συγχώρεση.Κάτι πολύ σημαντικό.Αυτός που μπορεί να συγχωρέσει αυτόν που τον έχει πονέσει,έχει βρει το κλειδί για την ηρεμία της ψυχής του.
Έυχομαι αυτή η Ανάσταση να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί ,αγάπη και ηρεμία. Χριστός Ανέστη!Χρόνια Πολλά

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Greece I am facing taxing times (Documentary)



   

                                



Το συγκεγκριμέννο Ντοκυμαντέρ θα προβληθεί στις 8 Απριλίου.
Όσοι αγαπάμε αυτή την Χώρα καθήκον μας τουλάχιστον να το δούμε 
και να βάλουμε υπόψη μας αυτά που πρέπει.
 Περιγραφή Σεναρίου
ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΝΟΨΗ
Οι στόχοι του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ ξεκινάνε από προσωπικό επίπεδο και καταλήγουν σε ένα κοινωνικό ενδιαφέρον για τη πορεία μιας χώρας από το χθες στο αύριο, μιας χώρας που έχει πολεμήσει για δημοκρατικά ιδεώδη και έχει προσφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο πολιτιστικές και πολιτισμικές αξίες. Δεν πρόκειται για ένα οικονομικού περιεχομένου ντοκιμαντέρ αλλά για ένα οπτικοακουστικό έργο με επίκεντρο τον νέο Έλληνα που ζει στο εξωτερικό και όχι μόνο.


SHORT SYNOPSIS
The objectives of this specific documentary start at a personal level and end up in social interest regarding the course of a country from the past into the future, the course of a country that has fought for democratic ideals and has offered on a worldwide level civilization and cultural values. It’s not a financial documentary but a documentary about Greece seen through the eyes of Greeks living and studying abroad.

Πρωταγωνιστεί:Εκφωνητές: Λάκης Λαζόπουλος & Κάτια Δανδουλάκη / Narrators: Lakis Lazopoulos & Katia Dandoulaki

ΣκηνοθεσίαΣεραφείμ Ντούσιας / Serafeim Ntousias

Γράφτηκε ΑπόΣεραφείμ Ντούσιας / Serafeim Ntousias

ΠαραγωγήΣεραφείμ Ντούσιας / Serafeim Ntousias
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ .


Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

O Πολεμιστής

Yπάρχουν κάποιες στιγμές που το δίλημμα για κάποια πράγματα καταλήγει να είναι βασανιστικό.Λες να το κάνω η όχι. Σε ζητήματα πολλά..Υπάρχουν δυνατοί άνθρωποι, υπάρχουν ευαίσθητοι και σκληροί,θαραλλέοι η όχι. Αυτό που πρέπει να πολεμήσεις όμως είναι ο εαυτός σου. Η ευτυχία βρίσκεται στον αυθορμητισμό και στην στιγμή. Τίποτε δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την ελπίδα.Όσο μακρυνή κι αν είναι πως μια μέρα θα κατακτήσεις αυτό που θές,ότι και να είναι. Όλοι μας έχουμε απογοητευτεί απο αποτυχίες,αυτό όμως δεν μπορεί να σε κάνει να φοβάσαι,να λες δεν ξαναπροσπαθώ.Τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς επιμονή και προσπάθεια .Ο κάθε στόχος.
Κλείσε τα μάτια και δές τον δικό σου δρόμο.Όχι τους παραλάλληλους, κάποιου άλλου "πολεμιστή". Γιατί στο τέλος θα νικήσει ΠΑΝΤΑ αυτός που ήτανε προσηλωμένος στον δικό του δρόμο και έψαχνε τον τρόπο να τον κάνει καλύτερο, όχι πως να νικήσει τον πολεμιστή απο τον δίπλα δρόμο.Εδώ την πατάμε πάντα, εκεί το χάνουμε .Δεν λέω πως δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στους εξωτερικούς παράγοντες ,οποιο θέμα και να αφορά αυτό αλλά να μην είναι η προταιρεότητα μας.Οι πολεμιστές πιστέυουν στα θαύματα, και τότε τα θαύματα αρχίζουν να συμβαίνουν.Επειδή έχουν τη βεβαιότητα πως η σκέψη μπορεί ν'αλλάζει τη ζωή ,η ζωή αρχίζει να αλλάζει. Επειδή είναι βέβαιοι πως θα συναντήσουν την αγάπη,η αγάπη εμφανίζεται.
Ο ενθουσιασμός είναι τρόπος προσευχής, σε κάνει να πιστέψεις ότι όλα είναι δυνατα ,κάθε φορά που επικεντώνεσαι σε αυτό που θές, κάθε φορά που ζείς μια στιγμή όπως την ονειρεύτηκες.
Το ενστικτό , αυτό που λέει η καρδιά και η θετική ενέργει σε οδηγούν πάντα στην επιτυχία. Αν αυτό αφορά αγάπη, η κάποιο άλλο στόχο .
Έστω και μια φορά να πάς ενάντια στους φόβους σου και να κάνεις αυτό που τόσο θές αλλά φοβάσαι ,θα νιώσεις λύτρωση μεγάλη.Ο μόνος άνθρωπος που αξίζει να πολεμάμε είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.Ότι κάνουμε για το καλό του δικό είναι και μόνο.Πολλές φορές τα εργαλεία μας για αυτή την επιτυχία είναι κάποιοι άλλοι ανθρώποι. Που τους χρείαζεσαι,τους έχεις ανάγκη, του ζείς και ας περπατάνε σε διαφορετικούς ή και παράλληλους δρόμους.
Έχω ζήσει μεγάλη στεναχώρια απο αυθόρμητες αποφάσεις αλλά και τεράστια χαρά,ευτυχία.Τα κακά τα διαγράφω ,ο πιο δύσκολος κανόνας που έχω θέσει στον εαυτό μου.
Αν δείχνεις εμπιστοσύνη στην ζωή θα δείξει και αυτή σε σένα. Η πίστη και η αγάπη δεν συζητιούνται. Απλά τα ζείς. ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...