Follow 3L Live-Love-Laugh

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

O Πολεμιστής

Yπάρχουν κάποιες στιγμές που το δίλημμα για κάποια πράγματα καταλήγει να είναι βασανιστικό.Λες να το κάνω η όχι. Σε ζητήματα πολλά..Υπάρχουν δυνατοί άνθρωποι, υπάρχουν ευαίσθητοι και σκληροί,θαραλλέοι η όχι. Αυτό που πρέπει να πολεμήσεις όμως είναι ο εαυτός σου. Η ευτυχία βρίσκεται στον αυθορμητισμό και στην στιγμή. Τίποτε δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την ελπίδα.Όσο μακρυνή κι αν είναι πως μια μέρα θα κατακτήσεις αυτό που θές,ότι και να είναι. Όλοι μας έχουμε απογοητευτεί απο αποτυχίες,αυτό όμως δεν μπορεί να σε κάνει να φοβάσαι,να λες δεν ξαναπροσπαθώ.Τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς επιμονή και προσπάθεια .Ο κάθε στόχος.
Κλείσε τα μάτια και δές τον δικό σου δρόμο.Όχι τους παραλάλληλους, κάποιου άλλου "πολεμιστή". Γιατί στο τέλος θα νικήσει ΠΑΝΤΑ αυτός που ήτανε προσηλωμένος στον δικό του δρόμο και έψαχνε τον τρόπο να τον κάνει καλύτερο, όχι πως να νικήσει τον πολεμιστή απο τον δίπλα δρόμο.Εδώ την πατάμε πάντα, εκεί το χάνουμε .Δεν λέω πως δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στους εξωτερικούς παράγοντες ,οποιο θέμα και να αφορά αυτό αλλά να μην είναι η προταιρεότητα μας.Οι πολεμιστές πιστέυουν στα θαύματα, και τότε τα θαύματα αρχίζουν να συμβαίνουν.Επειδή έχουν τη βεβαιότητα πως η σκέψη μπορεί ν'αλλάζει τη ζωή ,η ζωή αρχίζει να αλλάζει. Επειδή είναι βέβαιοι πως θα συναντήσουν την αγάπη,η αγάπη εμφανίζεται.
Ο ενθουσιασμός είναι τρόπος προσευχής, σε κάνει να πιστέψεις ότι όλα είναι δυνατα ,κάθε φορά που επικεντώνεσαι σε αυτό που θές, κάθε φορά που ζείς μια στιγμή όπως την ονειρεύτηκες.
Το ενστικτό , αυτό που λέει η καρδιά και η θετική ενέργει σε οδηγούν πάντα στην επιτυχία. Αν αυτό αφορά αγάπη, η κάποιο άλλο στόχο .
Έστω και μια φορά να πάς ενάντια στους φόβους σου και να κάνεις αυτό που τόσο θές αλλά φοβάσαι ,θα νιώσεις λύτρωση μεγάλη.Ο μόνος άνθρωπος που αξίζει να πολεμάμε είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.Ότι κάνουμε για το καλό του δικό είναι και μόνο.Πολλές φορές τα εργαλεία μας για αυτή την επιτυχία είναι κάποιοι άλλοι ανθρώποι. Που τους χρείαζεσαι,τους έχεις ανάγκη, του ζείς και ας περπατάνε σε διαφορετικούς ή και παράλληλους δρόμους.
Έχω ζήσει μεγάλη στεναχώρια απο αυθόρμητες αποφάσεις αλλά και τεράστια χαρά,ευτυχία.Τα κακά τα διαγράφω ,ο πιο δύσκολος κανόνας που έχω θέσει στον εαυτό μου.
Αν δείχνεις εμπιστοσύνη στην ζωή θα δείξει και αυτή σε σένα. Η πίστη και η αγάπη δεν συζητιούνται. Απλά τα ζείς. ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...