Follow 3L Live-Love-Laugh

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Οι κανόνες της ζωής.

Kανόνας 1: Ζούμε μόνο μια φορά γι αυτό κοίτα τα χείλη σου να ΄ναι χαμογελαστά.Να ζεις την κάθε σου στιγμή,το κάθε σου λεπτό κι΄οταν θα σου χαρίζουν κάτι να λές ευχαριστώ.

Κανόνας 2 :Κανένας δεν αξίζει να μην είσαι, να είσαι ότι νιώθεις και να μην γελοιοποιείσαι.
Mην ακολουθείς μόδες,είναι ρόδες που γυρνάνε, αν δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε
δεν ξέρουμε που πάμε.

Κανόνας 3 : Μην το σκεφτείς ποτέ σε φίλο σου να παίξεις πο**τιά.
Γιατί γνωστοί είναι πολλοί, μα φίλοι λίγοι τελικά.Όσο μεγαλώνω μου το
θυμίζουνε καθημερινά.

Κανόνας 4: Αφορά τα λεφτά.Τα θέλουν, τα ζητάνε, είναι γλυκά.Κοίτα μην πουλήσεις τα όνειρα σου γι'αυτά.Γιατί μετά θα κλάψεις πικρά και θα 'ναι αργά.

Κανόνας 5: Απο τους πιο σημαντικούς. Η οικογένεια είναι πάνω απο όλα. Το Α και το Ω αγάπη που δεν συγκρίνεται.Το αίμα νερό δεν γίνεται.

Κανόνας 6: Μην αφήσεις κανέναν με συναισθήματα να παίξει. Κι αν πισώπλατα σε κτυπήσουν να σφίξεις τα δόντια σου. 'Αφησε τους όλους ,να πατάς πάνω στα
πόδια σου.

Κανόνας 7 : Υγεία πάνω απο όλα. Όλοι κρεπαλίαζουμε, ξεκόλα,τι να κάνεις το κεφάλι πρέπει να γεμίσει, μη φέρεσαι σαρκικά ,η ψυχή μόνο θα ανθίσει.

Κανόνας 8 : Σε θέλω προσεκτικό. Μείνε μακρυά απο το πιο πούστ*** ναρκωτικό.

Κανόνας 9 :Μην τον/την ρωτήσεις γιατι δέν είναι κοντά σου.

Κανόνας 10:Ποτέ μην εμπιστέυεσαι Γυναίκα.


'Ακουσα αυτό το τραγούδι.Οι στίχοι του σοφοί. Αν τους τηρήσεις βρήκες τον δρόμο για την ευτυχία.Δύσκολο ναί εφικτό δε.Ο κανόνας 10 .'Αντρας το έχει γράψει, λογικό να λέει αυτό τον κανόνα.Εγώ θα τον αλλάξω και θα πώ ποτέ μην επιστέυεσαι άντρα.'Αβυσσος η ψυχή του.
'Οταν τους τηρείς όμως, να τους τηρείς κανονικά όχι με εξαιρέσεις. Όταν δεν θέλεις να πληγωθείς,μην πληγώνεις, όταν θες να είναι ειλικρινής απέναντι σου να είσαι κι εσύ.'Oταν σου φέρονται αληθινά μην αντιδράς ψεύτικα.Όταν πονάς για κάποιον ,να ξέρεις πως πάντα κάποιος πονάει και για σένα.Να είσαι σωστός .
Αν θές να το ακούσεις εδώ.

Εξαιρετικά Αφιερωμένο.
3L! x

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...