Follow 3L Live-Love-Laugh

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

And let the sunshine in


Αυτό το καλοκάιρι θα'ναι μαγικό ,θα ζήσουμε το κάτι διαφορετικό.Αυτο το καλακαίρι θέλω να γλεντήσω τίποτα να μην σκεφτώ λέεί και η Μαντώ.Λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου,Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλία,δώσμου ενα φιλάκιι....
Και ναί ξημερώνει Παρασκευή, πρώτη Ιουνίου.Το καλοκαίρι ξεκινάει πλέον επίσημα.Μπαίνουμε στο δεύτερο κομμάτι αυτού του χρόνου αφού είναι ο έκτος μήνας.Αυτούς τους έξι μήνες εγώ έμαθα πολλά.'Εμαθα πως στην ζωή το πιο δύσκολο πράγμα είναι αυτά που σκέφτεσαι να πάνε ακριβώς πάντα όπως τα ονειρεύτηκες,έμαθα πόσο δύσκολο είναι να κάνεις πράξη τους στόχους σου, έμαθα πόση δύναμη κρύβω μέσα μου, όταν έπρεπε να πάρω μια σοβαρή απόφαση και να κάνω ότι χειρότερο μπορούσα στον εαυτό μου,να τον αναγκάσω να πατήσει στην γή. Να δεί πως δεν είναι όλα ρόδινα,πως ναι αντιμετωπίζουμε δύσκολες εποχές και πρέπει ,όχι να σταματήσουμε τα όνειρα μας αλλά ίσως ,να κάνουμε μικρές αλλαγές που θα μας φέρουν την επιτυχία. Απλά όχι απο το δρόμο που πιστεύαμε πως θα περπατήσουμε.Απο κάποιον άλλο ,με διαφορετικά υλικά στρωμένα κάτω ,λίγο πιο δύσκολα αλλα πάλι δρόμος είναι.Έμαθα πως ο έρωτας είναι το πιο δυσνόητο , περίεργο συναίσθημα στον κόσμο.Μπορεί να σε ελέγξει απο το μυαλό μέχρι το σώμα.Δεν μπορείς ποτέ,ποτέ όμως να καταλάβεις τι έχει στο μυαλό του ο άλλος.Και αν προσπαθήσεις να το κάνεις,απλά χάσιμο χρόνου.Ζήσε την στιγμή ή πάρε την απόφαση να μην την ζήσεις,αυτό και αν έιναι  δύσκολη απόφαση. 'Εμαθα πως η υγεία είναι ότι πιο σημαντικό στον άνθρωπο.Δεν αξίζει τίποτα χωρίς αυτή, και είναι κρίμα να την χαλάμε απο μόνοι μας με  το άγχος.Καταστρέφουμε τον εαυτό μας αγχωμένοι για το αύριο.Καταστρέφω το σήμερα, με αυτό που μπορεί να έρθει η να μην έρθει ποτέ.Το ξέρω είναι δύσκολο πολυ να μην αγχωνόμαστε και μιλάω εγώ που όσο μεγαλώνω γίνομαι και πιο αγχωτική σαν άνθρωπος.  Υπάρχουν όμως,μικρές λύσεις που βοηθάνε. Πήγαινε μια βόλτα στην θάλασσα,αυτό το άπειρο,το μπλέ που δεν έχει τέλος ,ο ήχος η ηρεμία που σου προσφέρει είναι θάυμα πως μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία σου.Βγές με φίλους ,να γελάσεις, να μιμηθείς ,να κάνεις γκριμάτσες ,ακόμη και να κλάψεις αν αυτό έχεις ανάγκη.Φτιάξε το αγαπημένο σου γλυκό,η απλά αγόρασε το,μίλα με την οικογένεια σου για σκανδαλιές που έκανες μικρός(μη ξέρωντας ακόμα τι σημαίνει η λέξη άγχος).Δές για εκατοστή φορά την αγαπημένη σου ταινία.Ότι σε κάνει χαρούμενο απλά κάντο.
Έμαθα πως η φιλία είναι σαν τον έρωτα.Πρέπει να υπάρχει συνεχώς αυτή η φλόγα, η δύναμη,η διεκδίκηση , η λαχτάρα να δείς και να περάσεις χρόνο με τον άλλον,αυτή η ένταση.Έτσι πρέπει να είναι.'Εμαθα πως τις δύσκολες στιγμές κάποιες αναμνήσεις μπορούν να σου απαλύνουν τον πόνο,να σε κάνουν πιο δυνατό, να σε αναστήσουν.Σ'ευχαριστώ για τις αναμνήσεις λοιπόν.
Ότι και να λέμε τώρα , ότι και να νιώθουμε όλα γίνονται όμορφα γιατί έρχεται καλοκαίιιιιιιριιιιιι!!Θάλασσα, ήλιος ,κοκτέηλς,διακοπές,φρούτα, έρωτες ,πάθη,  τρέλλες,φίλοι .Το καλοκαίρι λέμε σε όλα ναί!Έτσι πρέπει .Όλα δικαιολογούνται,τουλάχιστον εγω σε δικαιολογώ.Κάντο κι εσύ στον ευατό σου.Διακοπές είναι μωρέ, καλοκαίρι,λίγο η θάλασσα, ο ήλιος,το κοκτέηλ και νά το ..Το λαθάκι ή το σωστό.Αυτό θα φανεί μετά.Θέλει το χρόνο του.
Αυτή η κούραση που θα νιώσεις  μετά απο τον ήλιο και το μπάνιο στην θάλασσα,με μοναδική μυρωδιά στο σώμα σου η καρύδα του αντηλιακού με αυτούς που αγαπάς πάντα δίπλα σου,ακομα και αν αυτό είναι το αγαπημένο σου βιβλίο ακούγωντας το αγαπημένο σου τραγούδι,δεν συγκρίνεται με τίποτα!!Πέρσυ αυτή η ημέρα με βρήκε στην πανέμορφη Ιταλία,και στο σέξυ Μιλάνο,αυτό είναι το επίθετο που του έδωσα εγώ ,παρέα με ανθρώπους που λατρεύω. Ζώντας πανέμορφες στιγμές ,έτσι όπως πρέπει να ξεκινάει το κάθε καλοκαίρι.Φίλες, βόλτες,κοκτέηλς,έρωτες. Φέτος με βρίσκει σε άλλη τοποθεσία ακριβώς με τα ίδια συναισθήματα.Ερωτευμένη τρελλά με την ζωή και τους ανθρώπους.And let the sunshine in!!Kαλό μας καλοκαίρι!Eύχομαι να είναι ένα καλοκαίρι που δεν τολμήσαμε καν να ονειρευτούμε!Να είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι.Αμα το αύριο είναι στο χέρι μου ,να ΄σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου!!Tα δικά μου soundtrack καλοκαιριού, που με ταξιδεύουν, το καθένα σε διαφορετικούς προορισμούς.Here and here .




Ayia Napa -Cyprus
Mykonos-Greece


                         

                                                 
Paros  -Greece

Milan-Italy

Cavo Greco - Cyprus
Paros  -Greece
                               
                         
Milan-Italy

Chania- Greece

Paros -Greece

Milan-Italy

                           
                                                                                                    LIVE-LOVE- LAUGH!
                                                                                                                         3L! x



1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...