Follow 3L Live-Love-Laugh

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Athens Xclusive Designers week

 Διοργανώνεται και φέτος το Αthens Xclusive Designers Week 
στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής(Conference center)
 στις 17-20 Μαρτίου 
παρουσιάζοντας τις συλλογές 
για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012. 
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το δείτε εδώ.
And let the show begin!!


Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

KONY 2012 Must see video


Αποτελεί για αρκετά χρόνια τον υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενο από το διεθνές δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και μέχρι σήμερα παραμένει ασύλληπτος. Έχει καταφέρει να διχάσει τη διεθνή κοινή γνώμη με τη δράση του, το βίντεο στο Youtube, "KONY 2012", που αφορά στην δράση του,  έχει περισσότερα από 73 εκατ. views.
Ο Joseph Kony κατηγορείται για περισσότερες από 45.000 απαγωγές παιδιών και σωρεία δολοφονικών επιθέσεων. Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του ως τον «εκλεκτό» του Θεού και έχει δημιουργήσει εδώ και δεκαετίες τον δικό του στρατό. Οι επικριτές του Kony ανά τον κόσμο αριθμούν εκατομμύρια με κυριότερο τον Αμερικανό ακτιβιστή Jason Russel, ο οποίος ίδρυσε ανθρωπιστική οργάνωση για την σύλληψη του διαβόητου κακοποιού και ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο για την ευαισθητοποίηση της δυτικής κοινής γνώμης. Ταυτόχρονα όμως όλο και περισσότερο πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για εξυπηρέτηση σκοτεινών συμφερόντων από την πλευρά της οργάνωσης και για απόβαση των αμερικανικών δυνάμεων σε περιοχές που δεν έχουν καμία δικαιοδοσία με πρόφαση την σωτηρία των αμάχων από τον Joseph Kony.

Stop Kony 

Ο Jason Russel, σκηνοθέτης και ακτιβιστής της οργάνωσης «Invisible Children» είναι ο αφηγητής του 30λεπτου βίντεοπου έχει ξεσηκώσει τα κοινωνικά δίκτυα. Στο βίντεο αυτό τα θύματα του Joseph Kony μιλούν για τη δράση και τα έργα του καλώντας τον δυτικό κόσμο να δραστηριοποιηθεί για τη σύλληψη του. Υποστηρίζει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες, μπορούν να εκπαιδεύσουν τις τοπικές αρχές ώστε να χρησιμοποιήσουν τακτικές και τεχνολογία που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του Joseph Kony, ο οποίος, από το 2005 που αποτελεί τον νούμερο ένα καταζητούμενο διεθνώς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, παραμένει ασύλληπτος μέχρι και σήμερα.


Πηγή :Πρώτο Θέμα

ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ .


Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Οι κανόνες της ζωής.

Kανόνας 1: Ζούμε μόνο μια φορά γι αυτό κοίτα τα χείλη σου να ΄ναι χαμογελαστά.Να ζεις την κάθε σου στιγμή,το κάθε σου λεπτό κι΄οταν θα σου χαρίζουν κάτι να λές ευχαριστώ.

Κανόνας 2 :Κανένας δεν αξίζει να μην είσαι, να είσαι ότι νιώθεις και να μην γελοιοποιείσαι.
Mην ακολουθείς μόδες,είναι ρόδες που γυρνάνε, αν δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε
δεν ξέρουμε που πάμε.

Κανόνας 3 : Μην το σκεφτείς ποτέ σε φίλο σου να παίξεις πο**τιά.
Γιατί γνωστοί είναι πολλοί, μα φίλοι λίγοι τελικά.Όσο μεγαλώνω μου το
θυμίζουνε καθημερινά.

Κανόνας 4: Αφορά τα λεφτά.Τα θέλουν, τα ζητάνε, είναι γλυκά.Κοίτα μην πουλήσεις τα όνειρα σου γι'αυτά.Γιατί μετά θα κλάψεις πικρά και θα 'ναι αργά.

Κανόνας 5: Απο τους πιο σημαντικούς. Η οικογένεια είναι πάνω απο όλα. Το Α και το Ω αγάπη που δεν συγκρίνεται.Το αίμα νερό δεν γίνεται.

Κανόνας 6: Μην αφήσεις κανέναν με συναισθήματα να παίξει. Κι αν πισώπλατα σε κτυπήσουν να σφίξεις τα δόντια σου. 'Αφησε τους όλους ,να πατάς πάνω στα
πόδια σου.

Κανόνας 7 : Υγεία πάνω απο όλα. Όλοι κρεπαλίαζουμε, ξεκόλα,τι να κάνεις το κεφάλι πρέπει να γεμίσει, μη φέρεσαι σαρκικά ,η ψυχή μόνο θα ανθίσει.

Κανόνας 8 : Σε θέλω προσεκτικό. Μείνε μακρυά απο το πιο πούστ*** ναρκωτικό.

Κανόνας 9 :Μην τον/την ρωτήσεις γιατι δέν είναι κοντά σου.

Κανόνας 10:Ποτέ μην εμπιστέυεσαι Γυναίκα.


'Ακουσα αυτό το τραγούδι.Οι στίχοι του σοφοί. Αν τους τηρήσεις βρήκες τον δρόμο για την ευτυχία.Δύσκολο ναί εφικτό δε.Ο κανόνας 10 .'Αντρας το έχει γράψει, λογικό να λέει αυτό τον κανόνα.Εγώ θα τον αλλάξω και θα πώ ποτέ μην επιστέυεσαι άντρα.'Αβυσσος η ψυχή του.
'Οταν τους τηρείς όμως, να τους τηρείς κανονικά όχι με εξαιρέσεις. Όταν δεν θέλεις να πληγωθείς,μην πληγώνεις, όταν θες να είναι ειλικρινής απέναντι σου να είσαι κι εσύ.'Oταν σου φέρονται αληθινά μην αντιδράς ψεύτικα.Όταν πονάς για κάποιον ,να ξέρεις πως πάντα κάποιος πονάει και για σένα.Να είσαι σωστός .
Αν θές να το ακούσεις εδώ.

Εξαιρετικά Αφιερωμένο.
3L! x

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ηappy Woman's Day!


H Zωή είναι γυναίκα!!Σήμερα γιορτάζει το πιο όμορφο πλάσμα στον πλανήτη.
Όχι δεν το λέω γιατί είμαι κι εγώ,το λέω γιατί έτσι είναι.Το πιο ευαίσθητο,ταυτόχρονα δυναμικό,παθιασμένο πλάσμα. Η γυναίκα μπορέι να καταφέρει τα πάντα.Χρησιμοποιώντας την προσωπικότητα της ,που η κάθε μία έχει ξεχωριστή. Ο έρωτας μιας γυναίκας ,η φιλία της,η εκδίκηση της, η πικρία της .Δυνατά συναισθήματα.Η ευτυχία κρύβεται μέσα μας,η  αναζήτηση πως μπορείς να την βρείς είναι το δύσκολο κομμάτι . Εύχομαι στην κάθε γυναίκα ξεχωριστά να γιορτάζει κάθε μέρα, να ζεί το πιο τρελλό της όνειρο,να λατρεύει και να λατρεύεται απο την οικογένεια της, να έχει τον έρωτα που ποθεί κοντά της, να έχει για πάντα τρελλό κόλλημα με τις φίλες της,για μένα κάτι ιερό και σημαντικό.Χρόνια μας Πολλά γεμάτα όμορφες στιγμές!!

P.s :Aπόψε γίορτασέ το,όπως πραγματικά θές, με τον έρωτα, μόνη σου αμα αυτό έχεις ανάγκη ,με τις φίλες για ξέφρενο πάρτυ με κοτέιλς και χορό.Εγώ νομίζω θα επιλέξω το τρίτο !!

This is a man's world!But it would be 
nothing without a woman!!

Αγαπημένες είκόνες 
απο αγαπημένες γυναίκες









                                   





                                 








Η Ζωή και η Γυναίκα
                                                       


                                           




Γυναίκες που έγραψαν Ιστορία
Mελίνα Μερκούρη
Αλίκη Βουγιουκάκη
 Dr. Μaya Angelou
Marilyn Monroe


Coco Chanel

                                                 
                                         
                                   
                                               
                                 
                                       
                                                                                                    Enjoy!3L!X














Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

MARNI at H&M Press Preview

Σήμερα έγινε στην Αθήνα η παρουσίαση της συλλογής Μarni for H&M.
Μια καταπληκτική συνεργασία.Σήμερα πολύς κόσμος απο τον χώρο της μόδας,των περιοδικών, του τραγουδιού ,όσοι είχαν την τύχη να προμηθευτούν την πολυπόθητη πρόσκληση βρέθηκαν εκεί!Εδώ θέλω να αναφέρω για  την καταπληκτική οργάνωση που κάνουν πάντα τα καταστήματα Η&Μ σε ότι και αν παρουσιάζουν και την μοναδική ευγένεια όσων δουλεύουν εκεί.
Το sold out σε διάστημα μίας,άντε δυο ωρών το πολύ είναι δεδομένο.
Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για το κοινό στις 8 Μαρτίου.Τρέξε..απο νωρίς!











Tamta always in Fashion

Stylish and Stunning Alexandra Katsaiti

Aγάπησα τα κοσμήματα της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη!Ι LOVE ATHENS!!

Κώστας Μαρτάκης



                               







Aντα Λιβιτσάνου

Λυδία Παπαιωάννου
                                                   
Shopaholics
                                                
Δούκισσα Νομικού
                                               
                                               

                                                 
                                             
                                         
                                             
                                             
                                           


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Spotted : G.ENGLEZOS




Αυτό που θες να νιώθεις πανέμορφα μέσα στα ρούχα σου, που θές κάτι με χρώμα για να κάνεις εντύπωση ή πάλι έχεις μια pin up παιχνιδιάρικη διάθεση μπορείς να το βρείς εύκολα σε αυτόν τον σχεδιαστή που παρουσιάζω σήμερα.Γρηγόρης Εγγλέζος,γωστός πολύ στον χώρο της Κύπρου,καταπληκτικές κολλεξιόν και αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και ήθελα πολύ να γνωρίσω αυτό τον άνθρωπο είναι πως έβλεπα πως μοναδικός του στόχος και βασικός πυρήνας του είναι η γυναίκα.Η γυναίκα να νίωθει άνετα μέσα στα ρούχα της και να τονίζει την θυληκότητα της χωρίς καμιά υπερβολή.Πολύ σημαντικό να αναφέρω πως έχει ράψει ρούχα για παγκόσμιους διαγωνισμούς ,ένας απο αυτούς το Μiss World 2010. Μάξι φούστες ,πουκάμισα σε έντονα χρώματα, υπέρκομψα blazer (must have δικό μου) φορέματα που μέσα τους νιώθει πριγκίπισσα σε έντονο κόκκινο, στο κλασσικό μαύρο, σε άσπρο .Αλήθεια ,δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείς κάτι που θα σε αντιπροσωπεύευει.Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στυλ. 
Εδώ γνωρίζουμε καλύτερα τον σχεδιαστή γιατί η προσωπικότητα του συντελεί μεγάλο βαθμό στις δημιουγίες του!
                              
-Λίγα λόγια για τον εαυτό σας.
Μεγάλωσα σε ένα χωριό της Κύπρου, κοντά όμως στις μεγαλουπόλεις Βαρώσι και Λευκωσία,όπου πηγαίναμε συχνά επειδή είχαμε συγγενείς εκεί. Ήμουν όλη μέρα στην γειτονιά ,μαζί με τις μοδίστρες,ανάμεσα στα υφάσματα.Μου άρεσε αυτή η δουλειά.

-Άρα ξέρατε απο μικρός τι θέλατε να κάνετε ;
Nαι τα τετράδια μου ήταν γεμάτα με σχέδια απο νύμφες,πριγκίπισσες,έραβα τα φορέματα για τις κούκλες μου.Στην αρχή ήταν δύσκολο να το δεκτούν στο χωριό ,αλλά με πείσμα και με θέληση προχωράς.

-Σας ώθησε, κάτι για να επιλέξετε το επάγγελμα σας ;
Mου άρεσε πάρα πολύ η δημιουργία, να βλέπω το ρούχο να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο, τα χρώματα με ερέθιζαν πάρα πολύ, ήθελε να δημιουργήσω κάτι δικό μου. Μου άρεσε πάρα πολύ η ζωγραφική και η τέχνη. 'Ηθελα αυτό που ζωγράφιζα να το δώ στην πράξη, "Ζωντανό".

-Είχατε κάποια πρότυπα πιο μικρός,Κάποια γυναίκα που λέγατε 
,θέλω να την ντύσω ;
Συνέχεια.Μεγαλώνοντας, στην αρχή είχα πρότυπο την μητέρα μου ,αργότερα με το σινεμά, βλέποντας ελληνικό και ξένο κινηματογράφο. Πάντα ήμουν ερωτευμένος με την Βουγιουκάκη, αργότερα μεγαλώνοντας ξεχώρισα την Έλενα Ναθαναήλ, Μπριζιτ Μπαρντώ, .Πιο γυναικεία πρόσωπα. Θυμάμαι όταν την είχα πρωτοσυναντήσει της είπα θέλω να συνεργαστούμε.

-Κάποια που θα θέλατε να είναι η μούσα σας ; Nα αντιπrοσωπεύει τις δημιουργίες σας ;
Eκτός απο την Μπριτζιτ Μπαρντώ που θεωρώ την τέλεια γυναίκα ,  οι Αudrey Hepburn και Grace Kelly που ήταν μόνιμα style icons .

-Θεωρείται καλοντυμένες τις Κύπριες ;
Oι καλοντυμένες Κύπριες είναι οι πιο μεγάλες κυρίες, οι κυρίες απο την Λευκωσία ,απο το '60-75 ήταν η εποχή που ντυνόντουσαν πιο σωστά.Πρωινό ντύσιμο, βραδυνό, πάντα όπως πρέπει.Τώρα ντύνονται μονο για τα events με σκοπό απλά να φωτογραφηθούν.
-Άρα πιο καλοντυμένη Κύπρια θεωρείται κάποια κυρία μεγαλύτερης ηλικίας;
Ναί, την Φωτεινή Παπαδοπούλου, που έχει ζήσει και στο εξωτερικό και ντύνεται πάντα κομψά χωρίς υπερβολές.

-Καλοντυμένη Ελληνίδα ;
Θεωρούσα την Μελίνα Μερκούρη πάντα, η Μιμή Ντενίση και η Βίκυ Καγιά.

-Καλοντυμένη Ξένη ;
Η Charlotte Rumbling.

-Είστε ευχαρηστημένος απο την κυπριακή αγορά.τι θεωρείται ότι λείπει ;
Λείπει αρχικά η ποικιλία καταστημάτων ,η ποικιλία ιδεών, επικρατεί η μαζική παραγωγή όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε ένα - δυο συγκεγκριμένα καταστήματα,Ελπίζω οι νέοι που θα μπούν μέσα στο επάγγελμα να κάνουν την ανατροπή.

-Αγαπημένοι οίκοι;
Valentino με τις υπέροχες βραδυνές τουαλέτες, Υves Saint Laurent που έκανε την ανατροπή το '60,και απο τους καινούργιους η Mary Katrantzou που έχει άποψη και ξεχωρίζει με τα ιδιαίτερα prints της.

-Αγαπημένος προορισμός ταξιδιού και εμπνέεστε απο τα ταξίδια σας ;
Πάντα έιναι η Ελλάδα και τα νησιά της ,οι Κυκλάδες ,νησιά που με ξεκουράζουν ,με ηρεμούν,σκέφτομαι ,αναθεωρώ,εμπνέομαι, έχω ιδέες για καινιούργια πράγματα .Συγκεγκριμένα αγαπώ την Σύρο, Σίφνο ,Σέριφο,Νάξο.

-Αν είχατε μια μηχανή του χρόνου σε ποια στιγμή της ζωής σας θα θέλατε να γυρίσετε;
Θα ήθελα να γυρίσω στα 8 μου χρόνια να κάνω κάποια πράγματα που δεν έκανα και τώρα μετανιώνω.

-Υπάρχει κάποια εποχή που θα θέλατε να ζείτε γιατί σας άρεσε ο τρόπος ζωής, ο τρόπος ντυσίματος ;
Ναι, στην δεκαετία του '40- ΄50

-Τι θεωρείται πως πρέπει να φοράει μια γυναίκα για να θεωρείται καλοντυμένη ;
Η κάθε γυναίκα πρέπει να καταλάβει πως δεν έχει σημασία η υπερβολή στο ντύσιμο ,χρειάζεται να έχει στην ντουλάπα της πάντα ένα ωραίο μάυρο παντελόνι ,ένα άσπρο πουκάμισο , σημαντικό ρόλο έχουν πάντα τα αξεσουάρ ,ένα στενό μάυρο φόρεμα, ένα κόκκινο φόρεμα, ένα blazer με ωραίο ύφασμα, ενα ωραίο πουλόβερ.Κλασσικά κομμάτια , που με παπούτσια και τσάντα αναδυκνύονται διαφορετικά κάθε φορά.

-Τι θεωρείται πως πρέπει να αποφεύγει πάντα μια γυναίκα στο ντύσιμο της ;
Το πολύ λίκρα ύφασμα, το έντονο βάψιμο, και οποιαδήποτε υπερβολή.

-Υπάρχει κάποιο ύφασμα που έχετε αδυναμία ;
Το καλοκαίρι μου αρέσει να χρησιμοποιώ έντονα χρώματα το καλοκαίρι, όπως χρησιμοπιήσα πέρσυ,φέτος θα έχω και παστέλ χρώματα στην συλλογή μου. Το κίτρινο χρώμα μου αρέσει πολύ απο μικρός,αλλα και πορτοκαλί.μπλε , κόκκινο.

-Σχέδια για αντρική κολλεξιον ;
Ναι,υπάρχουν ήδη τα σχέδια, έχουμε κάποια δυσκολία με το χρόνο ,περίπου σε 6 μήνες θα είμαστε έτοιμη.

-Τι θεωρείται πως πρέπει να έχει ένας άντρας για να είναι κομψός ;
Clean look.Ένας άντρας πρέπει να είναι πάντα "καθαρός".

Υπάρχει κάποια φράση-μότο που σας χαρακτηρίζει ;
"Περιμένω πάντα κάτι καλύτερο!!"

Τρεις λέξεις που θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας.
Ακούραστος, Επίμονος και Εργασιομανής.

Κάποιο όνειρο σας που ακόμη να πραγματοποιήσετε ;
΄Ενα όνειρο ζωής που έχω είναι να φτιάξω κοστούμια ήτε για θεατρική παράσταση ήτε για τον κινηματογράφο.

Υπάρχει κάτι που θα σας έκανε να σταματήσετε αυτή την δουλειά που τόσο αγαπάτε ;
Οχι δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να σταματήσω,ακόμαι και άρρωστος να ήμουνα θα έβρισκα ένα τρόπο να το δουλέυω.


Εγώ μαζί με τον G.Englezo

Mε το "δεξί χέρι " του και συνεργάτη του, Ζαχαρία Πέτρου.
Kατα την διάρκεια της συνέντευξης


                                      
                             
                                       Φορώντας τις δημιουργίες του!!

                                               
                                               

                                             
                                             
                                                 





Snapshots απο παλαιότερα shows του σχεδιαστή :





                       Tις συλλογές του G.Englezou θα τις βρείτε στην Βοutique :
MONOENA 
2 VASSILEOS EVAGOROU Street
SHOP 1
LARNAKA -CYPRUS
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.






                                                        Enjoy!3L! x



                              


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...