Follow 3L Live-Love-Laugh

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Συναυλία ΑΓΑΠΗΣ

                                       ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ
                                                          ΛΑΡΝΑΚΑ


Χθες έγινε η τρίτη συναυλία αλληλεγγυής στην Κύπρο, στην Λάρνακα. Πολλοί καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν τους, τις φωνές τους,την θετική τους ενέργεια και τα αισιόδοξα μηνύματά τους.
Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους εξακόσιους εθελοντές που δούλεψαν τόσο σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα και το χαμόγελο δεν έφευγε στιγμή απο τα χείλη τους, τον στρατό, τον δήμαρχο της Λάρνακας και των επαρχιών. Υπέροχη βραδιά, τόσοι πολλοί καλλιτέχνες να χαίρονται που είναι εκεί, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος,Στέλλα Γεωρδιάδου,Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Ευριδίκη, Κοργιαλάς,Γαιτάνος, Γίωργος Θεοφάνους,Κωνσταντίνος Αργυρός, Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση και άλλοι πολλοί.
Όλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους για  αυτό που έβλεπαν και για  αυτό που μάθαιναν, πως η συλλογή τροφίμων που θα μοιραστεί σε κοινωνικά παντοπωλεία και σε φτωχές οικογένειες ξεπέρασε τους ενενήντα τόνους. Μια ισχυρή εικόνα και μια ακόμη πιο δυνατή φωνή ακούστηκε προς τα έξω.Κάποιοι είδαν για ακόμη μια φορά την δύναμη αυτής της χώρας. Είδαν ότι οι  λέξεις συνοχή και αλληλεγγυή κυριαρχούν στις ψυχές τους.Και όσο έχουν ο ένας τον άλλον δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.Γιατί ξέρουν να δίνουν, απλόχερα ακόμη  και απο το υστέρημα τους.Γι΄ αυτό τους αξίζουν όλα τα καλά. Που θα ΄ρθούν. Είμαι σίγουρη. Είμαι περφήφανη που αυτή είναι η πόλη μου , αυτό είναι το νησί μου.





Αντώνης Ρέμος και Αννα Βίσση ανακοίνωσαν
πως τον χειμώνα θα τραγουδάνε μαζί .







Photo taken by me
All rights reserved

 Έρχεται και βιντεάκι με όλες τις όμορφες στιγμές της βραδύας!
                                
                                                             Μαρίνα
                                                                   Live-Love-Laugh x



                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...