Follow 3L Live-Love-Laugh

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

14 Φλεβάρη

14 Φλεβάρη .Μια μέρα που όπως και να το κάνουμε,θέλουμε κάποιοι,δεν θέλουμε κάποιοι άλλοι έχει καθιερωθέι ως η μέρα της αγάπης.Του Αγ.Βαλεντίνουυ.Του Αγίου της αγάπης,του έρωτα. Υπάρχουν κάποιοι που ενθουσιάζονται με αυτή την μέρα ,κάποιοι άλλοι που την θεωρούν βλακεία.Εγώ, πρέπει να είμαι αντικειμένική,θα υποστηρίξω και τις 2 πλευρές. Αν είσαι ερωτευμένος και θες να κάνεις δώρο στον αγαπημένο/η σου κάνε κάτι που δεν θα το περιμένει.Κάτι ξεχωριστό,κάτι που αυτός αγαπά. Συζητούσα με μια φίλη μου που είναι πραγματικά εθισμένη στην σοκολάτα και μου έκφραζε το παραπόνο της ότι κανένα αγόρι της ενώ ήξερε πόσο της αρέσει δεν της έκανε ποτέ σαν δωράκι το πιο απλό μια σοκολάτα.Κί όμως, μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα κάποια πράγματα.Σκέψου κάτι ξεχωριστό, όχι κάτι κλασσικό,που απλά θα το περιμένει. 'Ενα δείπνο,μια βόλτα,το αγαπημένο του γλυκό,την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας, κάποια σκέψη του/της (πονηρή η μή) πραγματοποιησέ την! 
Αν πάλι αυτή η μέρα σε βρίσκει χωρισμένο ή single ,(υπάρχει διαφορά,ο χωρισμένος σκέφτεται τον πρώην ,ο single δεν σκέφτεται τίποτα,απολαμβάνει την ελευθερία του ή αποζητά τον έρωτα) κάψτο με τους φίλους σου. Πάρτους, δώσε σ'αυτούς μια τεράστια αγκαλία,γέλασε,χόρεψε, κλάψε αν αυτό έχεις ανάγκη απλά δείξτους με τον τρόπο σου Εγώ είμαι εδώ και σ΄αγαπώ!!
Αν πάλι το θεωρείς μεγάλη βλακεία, μην κάνεις τίποτα ,ζήστο όπως θα περνούσες μια συνηθισμένη Τρίτη. Bρές τον τρόπο να αγαπήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό,χάρισε του κάτι που θέλει πολύ,σκέψου αφέσου,πάρε μια απόφαση ένα ρίσκο που σκεφτόσουν εδώ και καιρό.
Κακό δεν έκανε σε κανέναν ποτέ να δείχνει τα συναισθήματα του.Η αγάπη είναι πραγματικά ότι πιο δυνατό.Μπορεί να σε κινήσει,μπορεί να σε ρίξει κάτω μην μπορώντας να κουνηθείς.Ο καθένας το βιώνει διαφορετικά,έτσι όπως θα γουστάρει να βιώσει και αυτή την μέρα.Μην κρίνεις όμως ποτέ τον απέναντι σου για το πως θα το περάσει.Θέλει να το ζήσει ας το ζήσει,αν όχι δικαίωμα του.Happy Valentine's Day ή Ηappy Tuesday!!  
                                   
    

                                          
  
                                           

Το κατάλληλο γλυκό για αυτή την μέρα Red velvet cake.
H καλύτερη συνταγή εδώ και σε video εδώ




                                             

   Love! 3L!x








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...